ANNONS

3-åriga Dyton försvann och hittas på ett majsfält

Gabriel Pålsson April 03, 2018

ANNONS

ANNONS

3-åriga Dyton Logalbo var ute och lekte i trädgården och hans mamma höll vaksam uppsikt över honom. Men då han plötsligt sprang iväg tappade hon uppsikten och helt plötsligt var pojken försvunnen.

Vad som borde varit en trevlig eftermiddag i trädgården slutade i ett rent helvete då jakten på 3-åringen gick långsamt.

dyton1
Youtube

Det var en helt vanlig lördagsförmiddag då 3-åriga Dyton lekte i sitt hem, i trädgården samtidigt som hans mamma höll uppsikt samtidigt som hon gjorde trädgårdsarbete.

Men den lugna och trevliga dagen skulle bytas ut mot panik och till en direkt mardröm.

dyton2
Youtube

Dyton hade sprungit iväg till ett majsfält som låg bakom familjens hus. Mamman såg honom springa iväg och ropade på honom och bad honom att komma tillbaka. Men hon fick aldrig något svar och pojken var försvunnen.

Mamman började bli orolig då majsfält är kända för att vara väldigt tjocka och svåra att få en översikt över. Hon valde att ringa den lokala polischefen som satte igång ett räddningsarbete för att hitta pojken.

dyton3
Youtube

Brandmän, drönare, hundar och två helikoptrar hjälpte till i sökandet efter Dyton men fortfarande efter flera timmar hade man inte funnit honom. Nyheten om att pojken var försvunnen spred sig och snart var 600 människor engagerade i att hitta honom.

De letade febrilt på det majsfält där man trodde att han befann sig och 20 timmar senare gjorde man en upptäckt.

dyton4
Youtube

En volontär som gick genom majsfältet såg plötsligt ett ben i det tjocka gräset. Volontären vid namn Tom Andraschko gick närmare och fann den 3-åriga pojken i skräddarställning livrädd och utlämnad.

Tom berättar för WBAY:
”Jag var bara glad att han satt upp och han såg ut att vara säker. Han mådde bra men han var bara rädd. Väldigt rädd”.

dyton5
Youtube

Dyton fick lite vatten och något litet att äta innan han togs till sjukhuset för att undersökas. Han var kall och blöt och saknade sin mamma men mådde förhållandevis bra.

Du kan se ett inslag om händelsen nedanför:

Helt fantastiskt att de hittade lilla Dyton igen, eller hur?

Dela vidare för att visa att det kan gå väldigt fort när ett barn springer iväg!

Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

ANNONS