ANNONS

Candices dotter gör det fantastiska

Gabriel Pålsson April 03, 2018

ANNONS

ANNONS

Som förälder kan dagarna förändras väldigt snabbt när olika nödsituationer inträffar. Något som hände för mamman Candice som en dags ombads hämta sin son på skolan mitt på en vardag. Då hon inte kunde fick hennes tonårsdotter rycka in.

Men när de inte hade kommit hem flera timmar senare, började mamman att oroa sig. Och hittade då en helt fantastisk bild på nätet.

Nedanför får du läsa mamman Candice egna berättelse om händelsen:

candice1
Facebook

Hon skriver på Facebook:
”Vi hade en liten familjekris i dag som tvingade vår tonårsdotter att lämna sin gymnasieskola i förtid för att hämta sin lillebror från förskolan”, och fortsätter:

”Jag trodde hon tog honom raka vägen hem, men det var då jag såg en bild på Snapchat”.

candice2
Facebook

Hon skriver i sitt inlägg:
”I stället för att missa sin lektion så tog hon med sig sin treåriga bror tillbaka till sin gymnasieskola och lät honom sova i hennes knä medan hon slutförde skoldagen”, och fortsätter:

”Jag vet inte hur vad lagen säger eller vilka sorts regler som bröts, men jag bryr mig inte. Min fantastiska tonåring hjälpte hennes familj och återvände till sina plikter i skolan medan hon tog hand om sin lillebror. Antingen är jag den värsta mamman i världen eller helt tvärtom. Snälla, berätta inte för mig vilken, låt mig leva i ignorans medan jag tittar på den här bilden”.

candice3
Facebook

Hon avslutar inlägget med:
”Livet är kort. Det är stunder som dessa som gör det så otroligt fint”.

Sedan hon la upp inlägget har tusentals människor gillat, delat och kommenterat det. Många har skickat varma önskningar både till Candice och hennes dotter för sitt agerande. Familjekärleken när den är som allra bästa.

Hela fantastiskt att dottern tog med sig sin lillebror till skolan eller hur?

Dela gärna vidare för att visa sann familjekärlek för vänner och bekanta!

Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

ANNONS