ANNONS

Cierra straffar sin mobbande son

Gabriel Pålsson April 03, 2018

ANNONS

ANNONS

Att uppfostra en tonåring är inte alltid det enklaste och kan kräva väldigt mycket från en förälder. Framförallt är det svårt att veta vad man ska och inte ska göra, något som faktiskt är det svåraste. När ska man sätta ner foten på skarpen och när ska man låta tonåringen vara, det är en fråga många ställer sig dagligen.

Men en mamma, Cierra Forney, var inte glad på sin 13-åriga son när hon fick höra att han gjort sig lustig över andra elever i skolan, för att de handlat sina kläder på Myrorna eller lågprisvaruhuset Walmart.

Hon skrev på Facebook om händelsen:
Så på senaste tiden har min 13-årige son betett sig lite… drygt. Betett sig som att han är för bra för Walmart och gett dryga kommentarer till barn i skolan som handlar på Myrorna och en hel del andra saker. Det tolererar jag inte.

Idag tog han sina egna 20 dollar till Myrorna för att köpa kläder som han skulle ha på sig i en hel vecka i skolan. Det han hittade var det han var tvungen att ha på sig.

Han var inte glad och fällde ett par tårar men jag tror bestämt att han kommer att se tillbaka på detta om 15 år och skratta åt att hans mamma tvingade honom att handla på Myrorna.

Jag vill lära mina barn att pengar inte är allt, och om du måste förnedra andra på grund av var de handlar så kommer du också att behöva handla där. PS. Jag älskar Myrorna!”

Cierre förstår att hennes läxa kanske är kontroversiell men bad alla de kritiska att hålla sina kommentarer för sig själva. Hon avslutade med att säga att hon försökte att uppfostra bra och respektfulla personer.

Efter att inlägget publicerats så har det fått en massa reaktioner men vad tycker du, är det rätt det mamman gjorde?

Dela gärna vidare för att se vad andra i din omgivning tycker om Cierras straff!

Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

ANNONS