ANNONS

Mannen överger barnet i shoppingcenter

Gabriel Pålsson April 03, 2018

ANNONS

ANNONS

Alla barn, världen över, förtjänar en bra uppväxt med kärleksfulla och ömsinta föräldrar men det är tyvärr inte något som alla får. För alla är inte lika lyckligt lottade som vi är i Sverige.

I Brasilien bor väldigt många barn på gatan och är olikt Sverige på många sätt och vis. Inte bara kulturen och klimatet skiljer sig åt. Utan den största skillnaden är faktiskt barnen då det enligt UNICEF kan leva så många som 7 miljoner barn på gatorna utan föräldrar.

Det är inte heller helt ovanligt att familjer som inte har råd, dumpar sina barn någonstans för att slippa ta hand om dem. Den verkligheten är något som vi nog aldrig kan sätta oss in i eller verkligen förstå.

Många organisationer över hela landet gör omfattande insatser med center som är öppna på nätter eller med ungdomsgårdar där de kan få hjälp med allt möjligt. Eller för att bara under en kort tid kunna vara barn.

overger1
Youtube

Att just barn inte får möjligheten att vara barn är något ohyggligt hemskt och det är precis vad som nyligen har inträffat, återigen, i Brasilien.

På en övervakningskamera i ett shoppingcenter kan man se hur en man går in med ett barn.

overger2
Youtube

Han tittar sig omkring och helt plötsligt sätter han ner barnet han bär på. Sedan gör han det ingen förälder borde kunna göra, han springer nämligen iväg och lämnar barnet bakom sig.

Det oerhörda som precis inträffat är något som en man förstår som suttit och läst samtidigt som det hände.

overger3
Youtube

Man tillkallade vakter fort men det lilla barnet är för litet för att förstå vad som precis har hänt och mannen sprang iväg väldigt fort. Polisen tog hand om barnet som troligtvis först tog det till ett sjukhus och därefter direkt till ett barnhem.

Vi kan bara hoppas att det här lilla barnet nu får en möjlighet att komma till en annan familj och få en nystart som är mycket bättre än det här. Kanske få möjligheten att komma till en älskvärd familj.

Du kan se videon nedanför:

Helt ohyggligt att detta kan hända, eller hur?

Dela vidare för att visa upp vilken verklighet som människor världen över lever i!

Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

ANNONS