ANNONS

Parets isdans rör publiken till tårar

Gabriel Pålsson April 03, 2018

ANNONS

ANNONS

Det är nog ingen som inte blev rörd till tårar när de fick höra låten och Celine Dion klassikern ”My heart will go on” samtidigt som Kate Winslet och Leonardo Di Caprio ger varandra sin första kyss i filmen Titanic.

I det här klippet som du kommer att få se, behövs ingen filmmagik för att visa det känslomässiga. För när paret går ut på isen till den känslosamma låten, blir publiken helt knäpptyst.

Alexa Scuneca-Knierim och maken Chris Knierim tog tillsammans brons i konståknings OS-lagtävling och samtidigt vann de många hjärtan världen över.

För paret håller inte tillbaka sina känslor när de klivet ur på isen utan det är en del av hela framförandet. Att de visar vilka starka och djupa känslor de delar och hyser för varandra och genom sin konståkning visas det något ofantligt.

isdans
Youtube

Det är inte svårt att förstå varför människor har blivit så rörda och om man ser klippet i kombination med musiken, är det svårt att hålla tårarna tillbaka. För det är ett klart bevis på att det finns äkta kärlek i världen.

Något vi alla vill se och det är trots allt vad vi alla söker efter i våra liv, den där partnern där känslorna aldrig försvinner utan bara blir starkare med tiden.

isdans2
Youtube

Det här paret kommer nog aldrig behöva uppleva att deras känslor för varandra svalnar. De har en sådan genuin koppling till varandra, något som de klart visar i sin isdans. En hyllning till de känslor som ett äkta par kan känna för varandra.

Du kan själv se deras fantastiska framförande i filmen nedanför:

Kunde du hålla tillbaka tårarna när du såg det här fantastiska klippet?

Dela gärna vidare om du likt oss tycker det är helt fantastiskt att se ett par visa sina känslor så öppet!

Glöm inte att klicka på Gilla-knappen så skänker vi 2 KR till välgörenhet för varje ny Gilla-markering vi får!

ANNONS

ANNONS

ANNONS